Contact

Het Online Video Event is een initiatief van Adformatie en Blue Billywig. De organisatie van dit event is in handen van PINO communicatie | evenementen | congressen in samenwerking met #VERDER!.

Vragen of suggesties? Stuur ons een bericht!

11 + 5 =

POSTADRES
Adformatie Events
Van Limburg Stirumstraat 8
3584 VA Utrecht
E: organisatie@onlinevideoevent.nl
T: 030 275 96 25

Organisatie

PINO communicatie | evenementen | congressen

PINO communicatie | evenementen | congressen

Organisatie

PINO weet wat organiseren en communiceren is. Zodat projecten direct bijdragen aan uw resultaat. Een project is geen doel op zich, het is een middel. Een middel om uw doelen te bereiken. We adviseren over communicatie en evenementen, vertalen dat advies in creatieve concepten en voeren die vervolgens vlekkeloos uit. No-nonsense, doelgroepgericht en met een bijzonder gevoel voor gastvrijheid.

#VERDER Business Concepts

#VERDER Business Concepts

Organisatie

Na ruim 15 jaar in diverse rollen binnen de media branche te hebben gewerkt is voormalig Adfo Groep uitgever Rogier Mulder sinds 01 december 2013 gestart met zijn eigen business concept bureau. Steeds meer organisaties willen hun kennis & expertise meer gestructureerd inzetten met als doel meer zakelijk rendement & leads te behalen. Of dit nu om een event gaat, opzetten van een eigen community of een contentstrategie, vaak is er binnen de organisatie onvoldoende expertise of mankracht om deze doelstelling te realiseren.

Founding partners

Logo Blue Billywig
Logo Adfo Groep

Keypartner

Logo Bigshots Group

Partners

Logo Bigshots Group