Geert Klaver & Koen Spaansen

Geert Klaver & Koen Spaansen

Makelaar @ Klaver Makelaardij / Creatief Ondernemer @ PageMyDay

Ondernemen, Video’s & Drones: al doende leert men…

Geert en Koen praten open over hoe je als ondernemer met video aan de gang kunt gaan. Ook vertellen zij hoe ze de wereld van videomarketing, drones en Facebook (live) hebben ontdekt en samen zijn begonnen zonder enige ervaring, maar wel met een enorme gedrevenheid! Ze begonnen met een goedkope camera en microfoon, maar hadden wel een duidelijk doel voor ogen. De goedkope items zijn inmiddels ingeruild voor een volwaardige professionele setting, waarbij de social media volop worden benut door experts bij Klaver in dienst.

De grootste successen zijn de video’s met meer dan 200.000 views. Deze worden af en toe opgepakt door RTL, De Telegraaf of lokale kranten. De grootste doelgroep voor Klaver Makelaardij bevindt zich op Facebook en daar wordt dan ook breed op ingezet. Maar ook Instagram, Pinterest en Youtube worden niet overgeslagen. Op Facebook is Klaver Makelaardij inmiddels de op twee na grootste makelaar… er ligt dus nog een grote uitdaging!


Over Geert Klaver & Koen Spaansen
Als makelaar van buitengewoon mooie stolpen in het buitengebied van Noord-Holland is Geert Klaver misschien wel de bekendste online makelaar in Noord-Holland. Op Facebook heeft Klaver duizenden volgers die wekelijks zijn “Donderdag Dronedag” video bekijken. Gaat het om de panden of gaat het om Geert..? Het succes is ieder geval zo groot dat in de makelaarswereld een “Geert Klavertje” een begrip geworden is.
Koen zette als creatief ondernemer al op zijn 18e zijn eerste bedrijf op en is sindsdien werkzaam in de reclamebranche. 2,5 jaar geleden begon Koen met camerawerk, om zo meer uitdaging te krijgen in zijn werkzaamheden als webdesigner.

Founding partners

Logo Blue Billywig
Logo Adfo Groep

Keypartner

Logo Bigshots Group

Partners

Logo Bigshots Group