Guido Kloek & Robert Jan Glas

Guido Kloek & Robert Jan Glas

Managing Director / Creative Director @ Big Shots

‘Hoe krijg ik kijkers met weinig of geen mediabudget?’

Dat video meer wordt bekeken dan elke andere vorm van content weten we al. Maar het is ook geen geheim dat er veel advertentieruimte wordt ingekocht om meer views te bereiken of traffic te sturen naar een eigen kanaal.

 

Hoe kan je zonder groot mediabudget toch je doelstellingen halen met video?

 

Wat zijn goede voorbeelden van producties die veel resultaat hebben geboekt in de mix van paid, owned en earned media en wat zijn belangrijke inzichten om rekening mee te houden in de conceptfase van een videoproductie?

 

Guido Kloek (managing director Big Shots Group) vertelt in snelle vaart en aan de hand van een aantal concrete voorbeelden uit de praktijk wat de belangrijkste ingrediënten waren voor succes.

 

Deze sessie wordt verteld vanuit het perspectief van de makers. Waardevol voor elke marketeer en communicatiespecialist die op zoek is naar concrete handvatten.


Over Guido Kloek en Robert Jan Glas

Guido Kloek is managing director van Big Shots Group.  Een video collectief bestaande uit de labels: Big Shots (campagne en corporate video), Storylane (formats en series), We Explain (uitleg animaties) en Beat the Cat (creatief loket voor viral stories).

Big Shots Group bestaat 13 jaar en werkt met een vaste groep van 25 videomakers en nog grotere freelance schil dagelijks in het leukste vak wat er bestaat: verhalen vertellen voor merken en organisaties.

Big Shots is gevestigd in het creatieve hart van Amsterdam op het Westergasfabriek terrein.

www.bigshots.nl

Founding partners

Logo Blue Billywig
Logo Adfo Groep

Keypartner

Logo Bigshots Group

Partners

Logo Bigshots Group