Interactieve workshop

Interactieve workshop

Maak jouw eigen video interactief!

Interactieve video

Allerhande, Duo, Eneco, Otravo en Lidl, het zijn slechts een paar voorbeelden van bedrijven die je voorgingen in het maken van interactieve video’s. Benieuwd wat interactieve video kan doen voor jouw bedrijf? In deze workshop ga je onder begeleiding van onze videomarketing consultants zelf aan de slag met onze exclusieve software om je eigen interactieve video te maken.  Uiteraard passen we de player aan naar de huisstijl van jouw bedrijf, zodat de look & feel van de video naadloos integreert met de rest van je website.


Wat heb je nodig om mee te kunnen doen?

  • Een video (ongeveer 1 – 4 min) die je interactief wil maken. Dit kan een video zijn waarin je een korte introductie van jezelf geeft, een commercial van je bedrijf, een instructievideo waarin je uitleg geeft over je product, etc. Als je twijfelt of je video geschikt is, kun je contact opnemen via contact@bluebillywig.com. We vragen je de video vooraf aan de workshop naar ons toe te sturen, zodat wij hem alvast in ons systeem kunnen zetten voor je.
  • Een goed werkende laptop met draadloos internet.

Mis deze unieke kans niet, schrijf je in!
We doen deze interactieve sessie 2x tijdens het event. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar: beide sessies is er slechts plek voor 5 verschillende bedrijven. Per bedrijf kun je met maximaal 2 personen aan 1 video werken. Vermeld bij je inschrijving of en met wie je samen wil werken. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar events@adfogroep.nl (let op: om deel te nemen aan deze workshop dien je eerst een ticket voor het Online Video Event aan te schaffen.)

Lees ook het artikel op Adformatie.nl: 5 tips voor mobiele video

Founding partners

Logo Blue Billywig
Logo Adfo Groep

Keypartner

Logo Bigshots Group