Martijn Rijk

Martijn Rijk

Strategisch Consultant @ Dialog Groep

Contextuele (klant)video: toepasbaar in elke fase van de customer journey

Klanten gaan steeds vaker zelf op zoek naar informatie. Ze gebruiken diverse communicatiekanalen door elkaar heen om met bedrijven te communiceren en verwachten een grote mate van digitale selfservice. Het bieden van gemak, snelheid en begrijpelijke informatie stuurt de beleving en beïnvloedt de mate van tevredenheid. Niet voor niets wint de Customer Effort Score als KPI voor directies steeds meer terrein op de populaire Net Promotor Score. Hoe minder moeite, hoe groter de tevredenheid en kans op klantbehoud. Door klantcommunicatie persoonlijker en relevanter te maken en op het juiste moment op de juiste plaats aan te bieden. Via elk kanaal, voor elk device.


Over Martijn Rijk

Martijn is al sinds 1995 online en heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales, accountmanagement en business development. Als strategisch consultant heeft Martijn veel verschillende bedrijven en organisaties op financieel, bedrijfsmatig en organisatorisch vlak van dichtbij gezien en meegemaakt.

Binnen de Dialog Groep geeft Martijn advies over merk- en mensactivatie met behulp van medewerker participatie en de inzet van online techniek, crm, social & location (un)based. Persoonlijk betekent voor Martijn luisteren en praten met de klant, waarbij hij informatie gebruikt om de klant te begrijpen en persoonlijk met de klant te communiceren met als resultaat kwalitatieve groei van de opbrengst.

Founding partners

Logo Blue Billywig
Logo Adfo Groep

Keypartner

Logo Bigshots Group

Partners

Logo Bigshots Group