Maxime Bloemberg & Kelly Manuhutu

Maxime Bloemberg & Kelly Manuhutu

Content Specialist / UX Researche & Strateeg @ Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl: onbezorgd op reis met interactieve video

Je klantenservice effectiever en kostenbesparend inrichten én tegelijkertijd een hoger niveau van service bieden. Klinkt als te mooi om waar te zijn?  

In deze sessie vertellen Maxime en Kelly van Vliegtickets.nl  dat dit echt mogelijk is. Dagelijks ontvangt de klantenservice van Vliegtickets veel vragen van reizigers. In hun voorbereiding hebben zij namelijk nogal wat vragen, die veelal hetzelfde zijn, zoals: hoeveel bagage mag er mee? Hoe moet ik (online) inchecken? En wat als ik toch niet op reis kan? Vliegtickets zocht een schaalbare manier om antwoord te geven op deze vragen. Dit om de klantenservice te ontlasten, maar vooral om reizigers doelgericht en snel te helpen zodat ze met een gerust hart op reis kunnen. Het antwoord vond Vliegtickets in de vorm van interactieve video’s. 

In deze sessie nemen Maxime en Kelly je mee in het proces van interactieve video inzetten voor customer service. Waarom kozen ze voor interactieve video? Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van een video strategie? Wat hebben ze geleerd? Zijn ze onderweg ook valkuilen tegengekomen? Wat zijn de resultaten?


Over Maxime Bloemberg
Maxime Bloemberg is content specialist bij Otravo B.V. (Vliegtickets.nl). Zij is verantwoordelijk voor de service gerelateerde content met betrekking tot het proces na boeken van de reis. Daarnaast draagt zij bij aan het optimaliseren van de interne werkprocessen gericht op de customer experience.

Over Kelly Manuhutu
Kelly Manuhutu is UX Researcher & Strategist bij Otravo B.V. (Vliegtickets.nl). Zij is verantwoordelijk voor de volledige User Experience on- en offline en optimaliseert dit onder andere door middel van A/B testing, user testing, online surveys en interviews. Deze informatie wordt verzameld en aan de hand daarvan worden er door haar strategische oplossingen bedacht en uitgewerkt. De interactieve video is daar één van.

Founding partners

Logo Blue Billywig
Logo Adfo Groep

Keypartner

Logo Bigshots Group

Partners

Logo Bigshots Group