+31 30 275 96 26 events@adfogroep.nl

Word partner van het Online Video Event 2017!

 

Op 9 juni 2016 vond voor de 3de keer hét event over Online Video van Nederland plaats. Met ruim 275 marketing- en communicatieprofessionals , waaronder een zeer groot aantal beslissers, was deze editie een groot succes. Inspirerende keynotes, actuele cases en uitdagende workshops geven deelnemers handvaten om direct aan de slag te gaan.

 

Verbind jij je dit jaar ook aan het Online Video Event?

“Het Online Video Event reikt je de tools aan die je als opdrachtgever helpen om gesprekspartner te zijn.”

Partners

Blue Billywig

Blue Billywig

Founding Partner

Blue Billywig levert internationaal een compleet Online Video Platform waarmee het beheren, publiceren en analyseren van je video’s een fluitje van een cent wordt.  Het platform biedt  ongekende mogelijkheden om professioneel aan de slag te gaan met je video’s, zoals interactiviteit, personalisatie, 360º  video en in- & outstream advertentieformaten. Deze features maken het systeem onmisbaar bij de strategische inzet van online video.

Adfo Groep

Adfo Groep

Founding Partner

Adfo Groep is marktleider op het gebied van marketing- en communicatie-uitgaven en omvat crossmediale titels zoals Adformatie, Communicaite, Creatie, Tijdschrift voor Marketing, Molblog en het grootste marketingcommunicatie-event van de Benelux: MARCOM. Het is het kennis- en netwerkplatform voor de marcomprofessional. Het totale portfolio bestaat uit tijdschriften, nieuwsbrieven, websites, events, trainingen en social media. Adfo Groep is onderdeel van Sijthoff Media Groep.

Big Shots Group

Big Shots Group

Keypartner

PREMIUM CONTENT DELIVERY
In over a decade of online video creation we’ve seen content delivery become an on-going process for our clients. Today’s brands aim to deliver inspiration, education and entertainment to build a unique relationship with their audience. The Big Shots group offers the full circle as a flexible content partner in several domains.

-At Big Shots studio we produce creative audio-visual campaign content.
-Our label Storylane creates online video formats for digital and social channels.
-At We Explain we master the craft of explaining things with animation videos.
-Our crazy red cat has some pretty crazy ideas and
-The Big Shots Academy keeps our blood pumping and methods spreading.

Epidemic Sound

Epidemic Sound

Supporter

Epidemic Sound biedt productiemuziek van de hoogste kwaliteit in de vorm van 30.000 zorgvuldig geselecteerde nummers. Wij geloven dat verhalen niets zijn zonder geluid. De keuze voor een bepaald nummer kan een productie namelijk maken of breken. Wij zorgen voor alles om de muziek heen, van het vinden van de perfect track tot het afhandelen van de rechten. Zo maken wij je handen vrij zodat jij je kunt focussen op wat jij het beste doet: het maken van geweldige content. Onze rechtenvrije muziek is voor altijd vrijgegeven zonder naheffingen of geblokkeerde content. Simpel.

Dialog Groep

Dialog Groep

Supporter

Dialog Groep helpt bedrijven gerichter on- en offline in dialoog te brengen met hun interne en externe stakeholders. Onze visie is dat engagement van klanten, medewerkers en leveranciers leidt tot betere bedrijfsresultaten. We leveren digitale transformatie oplossingen om op alle kanalen interactiever, relevanter en persoonlijker te communiceren. Onze Online Video oplossing past in deze visie en kent een aantal unieke en onderscheidende kenmerken. Laats ons helpen uw NPS te verhogen en uw Customer Effort Score te verlagen door uw klant achter het stuur te zetten.

Wilt u partner worden?

Wilt u partner worden?

Dat kan!

Er zijn diverse manieren om u te verbinden aan Het Online Video Event. Heeft u hierin interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de sales afdeling van Adfo Groep.

Harald Taylor / 06 83 94 04 45

Organisatie

#VERDER Business Concepts

#VERDER Business Concepts

Organisatie

Na ruim 15 jaar in diverse rollen binnen de media branche te hebben gewerkt is voormalig Adfo Groep uitgever Rogier Mulder sinds 01 december 2013 gestart met zijn eigen business concept bureau. Steeds meer organisaties willen hun kennis & expertise meer gestructureerd inzetten met als doel meer zakelijk rendement & leads te behalen. Of dit nu om een event gaat, opzetten van een eigen community of een contentstrategie, vaak is er binnen de organisatie onvoldoende expertise of mankracht om deze doelstelling te realiseren.