Panel: Video killed the radiostar

Panel: Video killed the radiostar

Epidemic Sound

Video killed the radiostar 

Video overspoelt het internet en is de dominante manier van online content consumptie. Hoe moet het bedrijfsleven reageren op deze nieuwe videowereld en welke kanalen/technologieën zijn er om ze hierbij te helpen. En welke rol speelt geluid hierbij?


Rob van Zandvoort – Epidemic Sound [host]
Rob van Zandvoort is Sales Associate Benelux bij Epidemic Sound. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de relaties met omroepen, uitgevers en andere content agencies. Hij is er heilig van overtuigd dat de juiste muziek een video kan maken. Muziek is tenslotte 50% van de beleving van een video. Als host zal hij het panel begeleiden en zorgen dat iedereen gehoord wordt!

Arun Maljaars – INSIGHT TV
INSIGHT TV is een wereldwijde zender wat de traditionele televisie- en de online video-wereld in gloednieuwe programma’s probeert te combineren. Arun is Global Content Strategy Manager bij INSIGHT TV en is verantwoordelijk voor het bedenken en bewaken van de content strategie zodat alle programma’s die besteld worden bijdragen aan het merk van INSIGHT TV.

Amon Havers – Age of Media
Amon Havers is de oprichter van AGE Network, één van de grootste Multi-Channel Networks in Nederland met meer dan 380.000.00 kijkers per maand. Ook is hij de oprichter van Asterion Amsterdam, het grootste E-sports team uit Nederland.

Jurjen Bakker – T-Mobile
Jurjen leidt de audiovisuele afdeling bij T-Mobile Nederland. Daarvoor runde hij zijn videoproductiebedrijf (JSB Media) en werkte hij als videoproducer bij Reshift Digital

Stephan Duin – Wayne Parker Kent
Stephan Duin is Head of Video bij Wayne Parker Kent. Hij is eindverantwoordelijk voor alle commerciële producties en zette het afgelopen jaar een in-house productiestraat op. Het videoteam van WPK werkt zowel aan redactionele formats voor de online uitgever, als grootschalige (platform)producties voor The Agency, het content marketing bureau van Wayne Parker Kent.

 

Panelleden

Founding partners

Logo Blue Billywig
Logo Adfo Groep

Keypartner

Logo Bigshots Group

Partners

Logo Bigshots Group