Susanne Damen & Mariska Kloezen

Susanne Damen & Mariska Kloezen

Manager Brand, Media & Content Marketing @ Samsung / Marketing Director @ Cheil

VR in marketing: wat kan je leren van één van ‘s-werelds grootse bedrijven?
Tijdens deze breakout-sessie vertellen Susanne Damen van Samsung en Mariska Kloezen van creatief bureau Cheil Amsterdam over de toepassing van VR in marketing, en hoe deze technologie je strategie kracht bij kan zetten. Aan de hand van internationale cases die ze gezamenlijk hebben bedacht en ontwikkeld, zoals Samsung’s ‘Beat the Street’-concept, delen ze belangrijke inzichten in het ontwikkelingsproces van een VR-format. Waarom kiezen voor VR? Hoe ziet zo’n productie eruit? Waar gaat de technologie naartoe? Hoe gebruikt Samsung VR binnen haar marketingstrategie? Waar moet je rekening mee houden bij het maken van VR-content?


Over Susanne Damen
Susanne Damen is Manager Brand, Media & Content Marketing bij Samsung Electronics, waar zij haar uitgebreide kennis van digitale media inzet om hoogstaande campagnes te coördineren en ontwikkelen. De afgelopen jaren is zij verantwoordelijk geweest voor de strategische marketingcommunicatie van verschillende toonaangevende bureaus en bedrijven, zoals Nuon, Axe en Robijn.

Over Mariska Kloezen
Mariska is Managing Director van Cheil Amsterdam. In haar rol is Mariska, naast het verder uitbouwen van het sterk groeiende bureau, verantwoordelijk voor het samenbrengen van digitaal, creatief en strategisch talent om campagnes en projecten te realiseren voor klanten als Samsung. Met 20 jaar ervaring is zij als meewerkend voorman van Cheil Amsterdam dagelijks bezig om op basis van data-analyses en real-time inzichten overtuigende, aanstekelijke verhalen te creëren.

Founding partners

Logo Blue Billywig
Logo Adfo Groep

Keypartner

Logo Bigshots Group

Partners

Logo Bigshots Group