Tim Zuidgeest

Tim Zuidgeest

Mede-oprichter Studio ST&T

Neuro: the future of video creation

Wat kan je allemaal ontdekken door in het brein van de consument te kijken? En welke lessen kan je uit deze wetenschap halen om je online video’s nóg beter te maken?

 

Ga mee op een reis door de wereld van Neuromarketing. Tim Zuidgeest onthult hoe je hersenwetenschap en biometrics kan gebruiken om meer breinvriendelijke video’s en verleidende content te maken.

 

Tim houd van een praktische aanpak. Zijn doel is om video’s effectiever te maken door het gebruik van innovatieve onderzoeksmethodes. Daarbij maakt hij ook gebruik van de meest recentste gedragswetenschappelijke inzichten. Mis het niet!


Over Tim Zuidgeest
Geworteld in de consumentenpsychologie, laat Tim verrassende psychologische principes los in het landschap van het wereldwijde web. Gegrepen door inzicht, gedreven door techniek.

Tim is mede-oprichter van ST&T Research, het onderzoeksbureau dat Nederlandse merken helpt een kijkje te nemen in het brein van de consument. Hij spreekt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van video en online conversie, twee vakgebieden die zich bij uitstek lenen voor een psychologische bril.

En soms zet Tim die bril ook even af. Dan is hij een salsa-dansende, gadget-verkennende en serie-beminnende Westlander.

Founding partners

Logo Blue Billywig
Logo Adfo Groep

Keypartner

Logo Bigshots Group

Partners

Logo Bigshots Group